Spaanse gedroogde worst met basilicum
Natuurlijke Spaanse fuet met basilicum. Gemaakt in Catalonië. De basilicum geeft de droge worst een frisse, aromatische, kruidige smaak. Een herkenbare smaak voor in het assortiment.
Samenstelling Spaanse fuet met basilicum
De worsten worden met de hand gevuld in een natuurdarm. Hierdoor kan de gehele worst worden gegeten. 150 gram varkensvlees en 1 gram gedroogde basilicum wordt gebruikt voor 100 gram eindproduct.
Ingrediënten:
Varkensvlees en varkensvet, lactose, melkpoeder, zout, gedroogde basilicum, dextrose, specerijen, eetbare natuurdarm.
Conserveringsmiddelen: E301, E252, E250, E120
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie: 2095 Kj (501 Kcal)
Vetten: 42g waarvan verzadigd: 17g
Koolhydraten: 3,4g waarvan suikers: 2,5g
Eiwitten: 27g
Zout: 3,9g
Allergenen:
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. De Spaanse worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Spaanse fuets zitten.
Schimmel op de worst:
Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product
Houdbaarheid van de droge worsten:
Buiten de koeling zijn de gedroogde fuets twee maanden houdbaar. Dichte dozen kunnen het best bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.
Overige informatie:
Land van Herkomst: Spanje
Kleur touwtje: Bruin / Wit
Merk: Monsieur Saucisson
Aantal:
1 stuks: €6,-
4 stuks: €20,-
Wil je verschillende smaken Franse Iberico droge worst bestellen? Dat kan! Plaats je bestelling en plaats in het winkelmandje bij opmerkingen aan welke smaken je wilt.
€ 6,00
Totaalprijs excl. verzendkosten1
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien