Fuet Bassilicum

Spaanse gedroogde worst met basilicum

Natuurlijke Spaanse fuet met basilicum. Gemaakt in Catalonië. De basilicum geeft de droge worst een frisse, aromatische, kruidige smaak. Een herkenbare smaak voor in het assortiment.

 

Samenstelling Spaanse fuet met basilicum

De worsten worden met de hand gevuld in een natuurdarm. Hierdoor kan de gehele worst worden gegeten. 150 gram varkensvlees en 1 gram gedroogde basilicum wordt gebruikt voor 100 gram eindproduct.

 

Ingrediënten:

Varkensvlees en varkensvet, lactose, melkpoeder, zout, gedroogde basilicum, dextrose, specerijen, eetbare natuurdarm.

Conserveringsmiddelen: E301, E252, E250, E120

 

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie: 2095 Kj (501 Kcal)

Vetten: 42g waarvan verzadigd: 17g

Koolhydraten: 3,4g waarvan suikers: 2,5g

Eiwitten: 27g

Zout: 3,9g

 

Allergenen:

De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. De Spaanse worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Spaanse fuets zitten.

 

Schimmel op de worst:

Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product

 

Houdbaarheid van de droge worsten:

Buiten de koeling zijn de gedroogde fuets twee maanden houdbaar. Dichte dozen kunnen het best bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.

 

Overige informatie:

Land van Herkomst: Spanje

Kleur touwtje: Bruin / Wit

Merk: Monsieur Saucisson

 

Aantal:

1 stuks: €6,-
4 stuks: €20,-

 

Wil je verschillende smaken Franse Iberico droge worst bestellen? Dat kan! Plaats je bestelling en plaats in het winkelmandje bij opmerkingen aan welke smaken je wilt.

 

Natuurlijke Spaanse fuet met truffelsmaak. Gemaakt in Catalonië. De truffelsmaak geeft de droge worst een aromatische aardse smaak. Een luxe toevoeging voor in het assortiment.

€ 6,00

  • Levertijd: 1-3 dagen