Salami met rode peper - Salame al Peperoncino
Authentieke Italiaanse Salami met een rode peper. Lekker pikant en vacuum verpakt.
Samenstelling Italiaanse Salami met rode peper
Deze heerlijke Italiaanse Salami met rode peper, ook wel peperoncino genoemd, is een van de vele soorten Italiaanse salami binnen ons assortiment. Lekker pittig van smaak. De worsten worden handmatig gevuld in een niet eetbare buitenkant.
Ingrediënten:
Varkensvlees (Italiaans), Zout, Peperoncino 0,45%, Dextrose, Kruiden, Natuurlijk smaakstof.
Antioxidant E301, Conserveermiddel E252, E250
Voedingswaarden:
Energie: 1527Kj (367Kcal)
Vetten: 26g waarvan verzadigd: 16g
Koolhydraten: 0,2g waarvan suikers 0,1g
Eiwitten 33 g
Zout: 2,9g
Allergenen:
Onze Italiaanse Salami's bevatten geen lactose en geen gluten. Wij adviseren om de buitenkant van de salami niet te eten.
Houdbaarheid van de droge worsten:
De droge worsten zijn lang houdbaar doordat ze vacuum verpakt zijn. Minimaal 2 maanden en bij eigen productie minimaal 4 tot 6 maanden. Hele dichte dozen kunnen bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.
Overige informatie:
Land van herkomst: Italië
Merk: Signor Salame
Aantal:
1 stuks €6,50
4 stuks €25,-
Wil je 4 verschillende smaken Salami worst bestellen? Dat kan! Bestel 4 stuks, en plaats in het winkelmandje bij opmerkingen aan welke smaken je wilt.
€ 6,50
Totaalprijs excl. verzendkosten1
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien